Aanbieding mei én juni

 

In mei en in juni hebben we nog een paar hele bijzondere plekjes beschikbaar. Kom en laat je verrassen door de rust en schoonheid van een Grieks eiland. Van Kythira! Even een greep: ongerepte stranden, ontspannen bevolking, spannende wandelpaden, op een enkele pizza na kun je overal super lekker Grieks eten en vooral heel veel stilte. Waar vind je dat alles nog? En pssst…in mei en in juni zijn er nauwelijks toeristen.

Iets voor jou?

Vanaf ons Guesthouse ben je met de auto in 20 minuten in het noorden of in het zuiden. En in maar liefst 15 minuten op de mooiste stranden, oost en west. Echt stoer is om een keertje te gaan canyoning. En dat hebben wij zelfs nog nooit gedaan.

 

Aanbieding mei én juni
Canyoning met Outdoor Activities Greece. Meer info via facebook. Foto Outdoor Activities Greece.

 

Heb je geen zin om op pad te gaan? In de omgeving van het Guesthouse kun je heerlijk wandelen. Nog te ver? Onze suites zijn voorzien van zalige luie hangmatten en de studio’s van luxe zachte ligbedden. Supermarkt, cafe en restaurantje bevinden zich op 300 meter van het guesthouse. Zo’n afstand is zelfs op slippers te doen.

Ben je meer een yoga fanaat? Dan ben je van harte welkom bij de dagelijkse (behalve op zondag) yoga lessen, 5 euro per les. Op jawel, 15-20 minuten rijden van ons guesthouse. Heb je vragen hierover? mail gerust naar anita@eengriekseiland.nl. Ik ben een groot fan en volg de lessen in de winter drie keer per week.

Zie je, een weekje is niets! Daarom hebben wij een superleuke aanbieding. Twee weken vakantie in mei al vanaf 841,00 euro per persoon (op basis van 2 personen), inclusief vliegtickets. Wil je meer weten? of heb je vragen? of vind je twee weken te lang? mail ons gerust op albert@eengriekseiland.nl.

Of kijk snel hier voor alle mogelijkheden. Voor jouw gemak hebben we al een ReisVoorstel gemaakt.

Tot op Kythira!

Albert&Anita – Guesthouse Xenonas Fos ke Choros

Nieuw! onze top 20 op Kythira

 

AAnbieding mei én juni
Paleopolis maart 2019

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.