ALBERT & ANITA

Sinds februari 2008 wonen wij Albert (Blok, 1966, Beilen) en Anita (Snippe, 1968, Emmen) op het prachtige Griekse eiland Kythira. Albert & Anita - AnitaAnderhalf jaar later openenden wij de deuren van ons guesthouse.

Allebei komen we uit een geheel andere bedrijfstak en het beheren van een guesthouse was voor ons een totaal nieuwe ervaring. De grote overeenkomst tussen ons beide is dat ons werk onze hobby is. Zo hebben we elkaar in 1992 ook leren kennen bij een gezamenlijke werkgever. Op den duur werden onze werkoverleggen steeds leuker. Er gingen een paar jaar voorbij voordat we samen gingen wonen in het centrum van de stad Groningen. Daar kochten we een oud pakhuis en toen bleek dat onze smaak wat betreft inrichting en gevoel voor kleur en stijl heel goed overeenkwamen. In Groningen hebben we met reuze veel plezier gewoond en gewerkt.

Maar ons ultieme doel was toch om samen iets op te zetten in Nederland of…. op één van de prachtig mooie Griekse eilanden. Kythira Albert & Anita‘ontdekten’ wij voor het eerst in 2004 en na nog een bezoek waren we helemaal verkocht. Hier wilden we leven en wonen.

Graag nodigen wij u uit om een kijkje te nemen op onze website en ons Blog. Het is een kleine ontdekkingstocht net zoals ons leven hier en dus ook ons werk. Zo hebben we leren olijven plukken waardoor we nu onze eigen olijfolie produceren en overheerlijke eetolijven inmaken. Van de overgebleven olijfolie maken we echte olijfzeepjes.

In Nederland maakten we veel fietstochten maar op Kythira zijn we vanaf het begin af aan gaan wandelen en hebben ons verbaasd over de weelderige natuur en wat voor prachtige bloemen en kruiden hier allemaal te vinden zijn.

Albert & Anita - AlbertAl deze ervaringen delen wij graag en zo zijn ook onze Speciale vakanties ontstaan. Voor u maar ook voor ons.

Het weblog is nog altijd één van de meest bezochte onderdelen van de website. Veel van onze Griekse avonturen staan hier beschreven en u kunt er de laatste nieuwtjes en foto’s bekijken.

Veel kijk- en leesplezier en mocht u een vraag hebben stel deze gerust.

Albert & Anita

NB: met enige regelmatigheid versturen wij korte mailberichten met interessante feitjes of leuke aanbiedingen. Wilt u ook op de hoogte gehouden worden, stuur dan een email naar anita@eengriekseiland.nl. Afmelden gaat op dezelfde manier.

Share
Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.