Gelukkig Nieuwjaar!

Zonsondergang op 1-1-2020

 

Vanaf een koud en zonnig Kythira wensen wij je een heel Gelukkig Nieuwjaar. We zijn net terug van een weekje kerst in Nederland. Nu, na een paar dagen thuis, hebben we alle weertypes al weer ondergaan. En gevoeld. Arriveren met het vliegtuig in een storm. De volgende ochtend ontbijten in de warme zon. Kraakheldere vergezichten, een windstille wandeling door de dorpjes rond het guesthouse zonder jas. Vol bewondering kijken naar kleurrijke zonsondergangen en vandaag overvallen worden door een hagelbui. De schuimkoppen staan op zee en nog verder weg zien we sneeuw op de flanken van het Taigetosgebergte (Peloponessos) liggen. Winter op een Grieks eiland.

 

Op pad van Pitsinades naar Perlengkianika.

 

De komende drie maanden gaan we ons opladen voor een nieuw intensief seizoen. Het lijf weer een beetje in vorm krijgen met yoga en wandelingen. Het nodige kluswerk aan huis en tuin doen en zeker nog een beetje rondtoeren door Griekenland. Dat laatste schiet er elk jaar bij in. Maar dit jaar niet! Dat gunnen wij jou ook. Doen wat je graag wilt doen. Binnen de mogelijkheden die je hebt qua tijd, gezin, gezondheid en geld natuurlijk.

Als afsluiter heb ik deze voor je. Ik ga hier in ieder geval van glimlachen….

Ego zegt: Zodra alles op zijn plek valt, zal ik innerlijke vrede vinden. Ziel zegt: Vind innerlijke vrede en alles valt op zijn plek.
(Marianne Williamson)

Veel geluk, liefde en gezondheid in 2020!

Albert&Anita

 

Winter op Kyhtira met groen gras en heldere vergezichten.

2 gedachten over “Gelukkig Nieuwjaar!

  1. Mooi gezegde aan het eind! En prachtige foto’s natuurlijk. We zijn ook niet anders van jullie gewend. Ook voor jullie veel geluk, liefde en gezondheid in 2020!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.