De Olijf-Pluk-Weken 2014

  Te droog in het voorjaar, te nat in de zomer, te heet in oktober en dan is er nog een akelig olijfvliegje die zich graag nestelt, en eitjes achterlaat, in sappige olijfjes. Het is een slecht jaar voor de olijf(olie) productie in Spanje, Italie en Portugal. In sommige delen zelfs compleet mislukt. In 2013 had vooral Griekenland veel last…. Lees verder….

Zondagochtend

Kom! En neem hier een kijkje op de zondagochtend markt in Potamos. Louter lokale ‘dopio’ producten uit eigen tuin en/of keuken zijn hier te verkrijgen. De markt is het hele jaar door ‘open’ en variërend van een(in december) tot en met wel 30 stands(in augustus).                         Gelovige eilanders bezoeken…. Lees verder….

Een week Intuïtieve en Energetische Groei op een Grieks eiland

Hoe, wat en waar? Dat vraagt Ineke Hilhorst zich al een tijdje af. Totdat ze, actief bezig in de sportschool, getipt werd door een Kythira fan! Over ons. Enthousiast neemt ze contact op. Er volgt een uitgebreid mail verkeer over haar Speciale Week, inclusief een aantal skype sessie’s. Er is een klik. En vertrouwen. Een nieuwe ervaring en zeker een…. Lees verder….

Jubileum

Het is zomer 2004. We pakken de atlas van Zuid-Europa en Albert laat letterlijk zijn vinger vallen op Kýthira. De vakantie is snel geboekt met Ross Holidays de enige website, toen nog, die duidelijke informatie gaf. Een week in Agia Pelagia en een week in Avlemonas in het najaar van 2004. De tweede week gaan we op ontdekkingstocht. Plannen om…. Lees verder….

Trouwen op Kýthira

Het is ons gelukt: Trouwen op ‘ons’ eiland, trouwen in het paradijs, trouwen op Kythira! Op 16 juni in de ochtend een foto samen met de familie (althans diegenen die konden komen). Trouwen op een Grieks eiland en ook nog eens op het strand.En als klap op de vuurpijl een groot feest voor 120 mensen in ons eigen huis. Overigens een paar…. Lees verder….