Magisch, met hoofdletter M

 

Kythira was Magisch, met hoofdletter M.
Deze week heeft me alles gebracht wat ik gehoopt had en meer.
Het eiland en de locatie* waar we verbleven waren fantastisch. De hechte groep die we deze week waren, was warm en liefdevol, waardoor we allemaal veilig stappen hebben kunnen maken in onze persoonlijke ontwikkeling.
Jouw** programma zit perfect in elkaar, een goede afwisseling van werk en ontspanning. Ik zou deze week zeker aanraden aan vrienden of collega’s.
Dank voor wat je me geleerd hebt, je ondersteuning als ik dat nodig had en je enthousiasme om ons alle mooie locaties op het eiland te laten zien.
Ik heb genoten!

De week Persoonlijke Ontwikkeling met leiderschapscoach **Ineke Hilhorst in een notendopje met als locatie Guesthouse *Xenónas Fos kè Chóros .

 

Kythira was Magisch
Elke ochtend wandelen we voor het ontbijt, ik ben de gids, in de omgeving van het guesthouse. Een heerlijke start van de dag.

 

De Speciale Vakantie Weken in het voorjaar zijn uitgebalanceerde weken. Verwachtingen worden overtroffen en in zo’n week mag je vooral heel veel aan jezelf denken en met jezelf bezig zijn. Al ben je onderdeel van een groep, een kleine groep met 4-6 deelnemers, jij bepaalt het succes van deze week. Wat geef je, wat laat je, en dan, wat krijg je terug. De weken zijn intensief en veelal ken je de andere deelnemers niet. Dat kan natuurlijk prettig zijn want de uitdrukking ‘vreemde ogen dwingen’ kan jezelf versteld doen staan. De rust en magie van het eiland en ons guesthouse zijn het decor waar zich alles in harmonie afspeelt.

Eerste spontane reactie terugdenkend aan de reis: blijdschap , vrijheid, liefde , vriendschap en schoonheid. In een prachtige setting op het schitterende eiland Kythera bij zeer gastvrije Anita en Albert. Ja mijn verwachtingen zijn absoluut uitgekomen. Had dit niet willen missen en was ook veel betere keuze dan ‘bobo’s in de Bush’. 

Nog zo’n heerlijk naschrift van de week Persoonlijke Ontwikkeling 2019.

 

Kythira was Magisch
Een bezoekje bij de eerste waterval in Mylopotamos mag in zo’n week niet ontbreken. Het groen, de koelte, het geluid van stromend water en verder niemand…Even, heel even, zijn wij zevenen helemaal alleen op de wereld.

 

‘Elke dag is zo bijzonder’ of ‘Het is hier verslavend’, zijn dan van die uitspraken die ik alleen maar kan beamen. Wil jij ook eens de sfeer proeven en meedoen aan een van de week Persoonlijke Ontwikkeling in mei 2020? Kijk dan snel op onze website voor alle informatie. Of maak eens persoonlijk kennis met Ineke, ze woont en werkt in Amsterdam.

Anita

Lees hier meer: Persoonlijke Ontwikkeling 2018

 

Magisch, met een hoofdletter M
Na de wandeling smaakt het ontbijt in het ochtend zonnetje extra lekker.

I

Magisch, met een hoofdletter M
Het ontspannen gedeelte van het programma is genieten van zon, zee en strand.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.