Persoonlijke Ontwikkeling 2018

 

Persoonlijke Ontwikkeling 2018 op Kythira met Ineke Hilhorst. Nu eens niet begin oktober maar eind mei. Het was zonnig en stralend weer en vrolijke gezichten. Een week vol verwachtingen en positieve intenties. Een verschil met het najaar is dat het nu veel langer licht is en met de laatste warme stralen van de ondergaande zon is het zalig toeven op het terras buiten.

 

Persoonlijke Ontwikkeling 2018
Welkomst diner in het guesthouse.

 

De dagelijkse ochtendwandeling was een feestje. Al stond het gras op vele plekken heuphoog en was er een overdaad aan spinnenwebben. Nog een verschil met een ochtendwandeling in het najaar. Mei en juni is de spinnentijd op Kythira. De oude wandelpaden zijn dan overdekt met web na web. In 9 van de 10 webben hangen ook nog eens hele grote spinnen. Ik hou absoluut niet van spinnen, ik ben er eigenlijk heel erg bang voor,  maar ik was wel de gids zo in de vroege ochtenduren.  Gewapend met een bamboestok liep ik voorop en kon ik zo de weg vrij maken, a la Jane in de jungle. Met af en toe een spinnenweb in mijn haar of plakkend aan een arm of shirt heb ik persoonlijk mijn grenzen behoorlijk verlegd. Best stoer al zeg ik het zelf.

 

Persoonlijke Ontwikkeling 2018
Tijdens de workshop een foto momentje.

 

Na het ontbijt verdwijnen wij uit beeld en begint de dagelijkse workshop Persoonlijke Ontwikkeling van Ineke.

“Ik ben meegenomen in het proces. Het nodigt uit tot het stellen van vragen…’ *

en

Ik kan het bijna niet geloven dat ik zo veel kan voelen en zien. Mijn handen tintelen van energie. In het begin was het overweldigend…’ *

Het thema van iedere deelnemer staat deze week centraal. Dat kan gaan over een herstel na een burn-out, het verlies van een geliefde, een baan, of een zoektocht naar een nieuw (werk) doel in het leven. Je kunt ook deelnemen omdat je zo’n spirituele week gewoon leuk vindt en/of geinspireerd wilt raken door de andere deelnemers. Iedereen is van harte welkom. Het groepsgevoel speelt een grote rol.

 

Persoonlijke Ontwikkeling 2018
Een knuffel voor de pony en de ezel die we passeren tijdens onze ochtendwandeling.

 

Wil je zo’n unieke week op Kythira ook eens meemaken? Meld je hier aan voor een voorlopige reservering in het voorjaar van 2019.

Fijne zomer!!!

Ineke, Albert&Anita

**Persoonlijke Ontwikkeling 2017

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.