Kythera Summer Edition 2018

 

De zomerkrant op ons eiland is de Kythera Summer Edition. De eerste helft is in het Engels en de tweede helft is in het Grieks. Een krantje vol met alleen maar Kythira aangelegenheden. Verhalen van toerist tot ondernemer, van Kythira tot Australië. De passie over het eiland spat van elke pagina en is te lezen in elk artikel. Het is de magie van Kythira maar dan verpakt in een krantje. Je leest het, je voelt het…of niet.

‘ Wat veel stenen zijn er op het eiland’, vertelt een gast enigzins vertwijfeld na haar eerste dagje rondtoeren op Kythira. ‘ Vorige maand was ik twee weken in Italië, en daar was het zo groen’ gaat ze verder. Ik zie haar eventjes wegdromen en hoor  het verlangen in haar stem naar die mooie streek in Italië  waar ze een paar weken verbleef. Ik zeg niets, hou me stil. Wacht maar denk ik, je gaat de magie van Kythira ervaren…of niet. Thuisgekomen na haar vakantie appt ze: ‘ ik mis Kythira, ik wil terug!’  Gelukkig had ze een rugzak vol Kythiriaanse stenen meegenomen. Voor haar kleinzoon, zei ze nog bij vertrek. Wedden dat een groot deel van die stenen straks gewoon bij haar in de vensterbank liggen?!

Klik hier voor de online versie van de Kythera Summer Edition 2018, de 25e versie! Ben je op het eiland dan vind je het krantje in vele openbare gelenheden. Om mee te nemen, gratis en voor niets.

Anita

Kythera Summer Edition 2018

 

 

Share
Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.