Een boeiende week Persoonlijke Ontwikkeling

 

Een boeiende week Persoonlijke Ontwikkeling op Kythira is voorbijgevlogen. Ons weerzien met Ineke (de coach), het kennismaken met de deelnemers, die stuk voor stuk met hoge verwachtingen naar Kythira komen, en ‘slechts’ een weekje hebben. Er zijn verwachtingen over de coach, hun verblijf, zichzelf en ook enigzins over het eiland. Met Ineke heeft men al kennis kunnen maken in de weken voorafgaand aan hun vertrek. Gezamenlijk aankomen op het eiland is het begin van een intensieve week. Op de laatste avond, tijdens het afsluitende diner, straalt iedereen. De rust en schoonheid van het eiland heeft daar zeker aan bijgedragen. Voor ieder geldt dat het doel van de week is bereikt. Dan ervaar ik dat, heel persoonlijk, als een bijzonder moment. Alle lof gaat naar Ineke.

 

Persoonlijke Ontwikkeling op Kythira
Een ochtendwandeling van ca een uurtje in het octhendzonnetje zorgt voor lekker veel energie gedurende de hele dag. Bijkomend voordeel is dat het ontbijt van Albert nog lekkerder smaakt.

 

De dagelijkse workshop van 10 – 14 staat centraal. Vast gegeven is ook de ochtendwandeling voorafgaand aan het ontbijt. En als het weer goed is dan is een bezoek aan een van de mooie stranden op Kythira ‘een moment voor jezelf’. De kleine groep 4-8 personen, de gelijkgestemden en Ineke die Kythira steeds beter leert kennen maken de week compleet. Het uiteindelijke resultaat, en wat je er mee kunt en gaat doen, heb je zelf in handen. Het is jouw groei week, jouw persoonlijke ontwikkeling.

In 2018 komt Ineke voor de vijfde keer naar Kythira. Een lustrum! De week Persoonlijke Ontwikkeling verplaatsen we van begin oktober naar eind mei. Binnenkort staat alle informatie op onze website onder Speciale Vakanties. Inschrijven kan nu al, stuur dan een berichtje naar anita@eengriekseiland.nl. Dan weet je zeker dat we een plek voor je reserveren.

Griekse groet, Ineke, Albert en Anita

Persoonlijke Ontwikkeling 2016

 

Persoonlijke ontwikkeling op Kythira
Genieten van een weergaloze zonsondergang past er helemaal bij.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.