Persoonlijke Ontwikkeling op Kythira

 

Voor de week Persoonlijke Ontwikkeling op Kythira, van 29 september tot 6 oktober 2017, zijn de eerste aanmeldingen ontvangen. Een mix van vrouwen en mannen die op het punt staan iets te willen veranderen in hun leven, te verwerken of te verdiepen. Heb jij wel eens nagedacht over wat je zou willen veranderen? Zou dat kunnen? Welke mogelijkheden zijn er? Hoe pak je dat aan?

Een week Persoonlijke Ontwikkeling op een Grieks eiland onder leiding van Ineke Hilhorst biedt geen kant en klaar oplossingen. Iedereen zit anders in elkaar en heeft een eigen weg te volgen in zijn of haar ontwikkeling. Wel biedt het in groepsverband, en in één op één gesprekken, mogelijkheden tot een verfrissing van je persoonlijke gedachten en inzichten. Een inspirerende week midden in de natuur op het mooie Griekse eiland Kythira.  De warme najaarszon, een zwoele zeebries en een stralende zonsondergang zijn het perfecte decor. Er is geen stoplicht te vinden op het eiland wel een schitterende sterrenhemel.

Voorafgaand aan de week heb je een uitgebreid gesprek met Ineke om vast te stellen wat jouw thema is van de week Persoonlijke Ontwikkeling op een Grieks eiland.

Is deze Speciale Vakantie Week iets voor jou? Er zijn nog een aantal plekken beschikbaar voor zowel mannen als vrouwen. Meld je aan of stel je vragen aan een van ons.

Ineke, Albert, Anita

*lees hier verder over de week Persoonlijke Ontwikkeling op Kythira

*klik hier en maak kennis met Ineke Hilhorst

 

Persoonlijke Ontwikkeling op Kythira

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.