Animal Aid Kythira, vervolg

 

Tijdens een wandeling op weg naar Paleochora hoorden gasten een luid gepiep uit het dichte struikgewas. Na wat zoeken ontdekten ze vier hele kleine maar o zo schattige katjes. Ze zaten luidkeels te piepen bovenop een plastic zak.

Albert is samen met Animal Aid Kythira gaan kijken. Er was geen moederkat te vinden. En te zien aan de zak met een gat was het duidelijk dat ze daar zelf uitgekropen waren.

 

Animal Aid Kythira

Wat zijn ze toch klein…zie ze daar in het etensbakje van de dierenarts kruipen.

 

Animal Aid Kythira kon ze meteen naar de dierenarts brengen. Ze zijn goed gevoed, niet schuw en slechts 3 weken oud. Maar wie doet zoiets? Waarom gooit iemand deze katjes in de bosjes? Een kattensterilisatie is mogelijk op Kythira, dat weet toch iedereen na jarenlang Adopt a Cat? Kijk maar eens op de net geïntroduceerde website van Animal Aid Kythira. En/of lees hier de introductiebrief.

Gelukkig zijn deze vier broertjes en zusjes gevonden door oplettende passanten (1000x bedankt J&K) en inmiddels hebben de katjes een liefdevol thuis gekregen. Zo’n organisatie steunen we graag en het gaat niet alleen over katten, het betreft alle dieren op het eiland.

Steun je mee? Dat kan dmv een donatie of door letterlijk te helpen, neem daartoe gerust contact op met Animal Aid Kythira.

De organisatie is ook te volgen op facebook. Geef het een like als je vindt dat het er toe doet.

Anita

 

 

 

Share
Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Eén reactie

  1. Hey Anita mou, het was een hartverscheurende ervaring die kleine schatjes zo aan te treffen. Gelukkig konden we bij jullie terecht om hen verder te helpen redden. Dank ook voor jullie tussenkomst. Zo blij en fier dat we hen konden redden van de dood. Wat een fantastische inzet ook van Animal Aid Kythira. Meteen ook een donatie gedaan en ik neem mezelf voor regelmatig een gift te doen. Heel goed nieuws ook dat ze ondertussen een thuis hebben gevonden. Ik hoop dat ze een even warm en liefdevol nestje krijgen als jullie 2 poezenprinsessen 🙂 xxx J&K

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.