Animal Aid Kythira, vervolg

 

Tijdens een wandeling op weg naar Paleochora hoorden gasten een luid gepiep uit het dichte struikgewas. Na wat zoeken ontdekten ze vier hele kleine maar o zo schattige katjes. Ze zaten luidkeels te piepen bovenop een plastic zak.

Albert is samen met Animal Aid Kythira gaan kijken. Er was geen moederkat te vinden. En te zien aan de zak met een gat was het duidelijk dat ze daar zelf uitgekropen waren.

 

Animal Aid Kythira
Wat zijn ze toch klein…zie ze daar in het etensbakje van de dierenarts kruipen.

 

Animal Aid Kythira kon ze meteen naar de dierenarts brengen. Ze zijn goed gevoed, niet schuw en slechts 3 weken oud. Maar wie doet zoiets? Waarom gooit iemand deze katjes in de bosjes? Een kattensterilisatie is mogelijk op Kythira, dat weet toch iedereen na jarenlang Adopt a Cat? Kijk maar eens op de net geïntroduceerde website van Animal Aid Kythira. En/of lees hier de introductiebrief.

Gelukkig zijn deze vier broertjes en zusjes gevonden door oplettende passanten (1000x bedankt J&K) en inmiddels hebben de katjes een liefdevol thuis gekregen. Zo’n organisatie steunen we graag en het gaat niet alleen over katten, het betreft alle dieren op het eiland.

Steun je mee? Dat kan dmv een donatie of door letterlijk te helpen, neem daartoe gerust contact op met Animal Aid Kythira.

De organisatie is ook te volgen op facebook. Geef het een like als je vindt dat het er toe doet.

Anita

 

 

 

4 gedachten over “Animal Aid Kythira, vervolg

  1. Hey Anita mou, het was een hartverscheurende ervaring die kleine schatjes zo aan te treffen. Gelukkig konden we bij jullie terecht om hen verder te helpen redden. Dank ook voor jullie tussenkomst. Zo blij en fier dat we hen konden redden van de dood. Wat een fantastische inzet ook van Animal Aid Kythira. Meteen ook een donatie gedaan en ik neem mezelf voor regelmatig een gift te doen. Heel goed nieuws ook dat ze ondertussen een thuis hebben gevonden. Ik hoop dat ze een even warm en liefdevol nestje krijgen als jullie 2 poezenprinsessen 🙂 xxx J&K

    1. ahhhh wat een lief en leuk berichtje. Dank je wel voor alle lof en vooral namens alle dieren in, op en rond Kythira. Tot weer gauw J&K XX

  2. hallo A en A,ik zit zomaar eens op jullie site te kijken want ja als je een poosje niet op het eiland bent mis je het wel een beetje.Al heel lang proberen wij ook vrienden en kennissen naar Kythera te halen en nu zag ik op jullie site dat jullie gewoon alles regelen,prachtig toch,dus de volgende keer geef ik gewoon aan dat ze bij jullie alles kunnen laten regelen.Heel erg bedankt voor alle info en ik ga het zeker promoten.Verder gaat het met ons goed ,bezig in en om het huis.In het najaar komen we weer naar Kythera dan zien we elkaar vast weer.Voor nu een hele fijne en goede zomer toegewenst van ons ,Gerrit en Marian R.Tot over 3 maanden.

    1. Kalimera Gerrit en Marian, zo zien jullie maar weer, je raakt nooit uitgekeken op onze website danwel blog. En op Kythira. Bedankt voor alle PR en we maken graag een ReisVoorstel voor jullie vrienden en kennissen. Kythira is zo puur en origineel omdat je niet even in een vliegtuig stapt in NL en weer uitstapt op Kythira. Dat vergt iets meer logistieke ervaring en die hebben wij. Diverse gasten van de mindfulness weken zijn op het vliegtuig gestapt naar Athene en vandaar met de veerboot naar Kythira vertrokken. Ontspannen en voordelig en een hele leuke ervaring, gaan ze vaker doen. Om maar even een voorbeeld te noemen. Fijne zomer en tot over een paar maandjes in het paradijs! lieve groetjes A&A

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.