Blue Flag 2016

 

De Blue Flag 2016 lijst is afgelopen week bekend gemaakt. Kythira heeft nu twee stranden waar het Blue Flag keurmerk op van toepassing is. In 2014 en 2015 Kakia Lagada en dit jaar is ook Kapsali opgenomen in de lijst van 430 Griekse stranden die aan specifieke voorwaarden voldoen zoals oa waterkwaliteit, bereikbaarheid en veiligheid.

Het strand van Kapsali kennen wij maar al te goed van onze eerste zomer op het eiland. Al wachtend op de nodige (ver)bouwvergunningen leek het ons maar niets om een zomer lang te zitten duimen draaien. Waterfietsen verhuren op het strand van Kapsali leek een leuke nieuwe uitdaging. Nou dat hebben we geweten met twee Griekse werkgevers.

Anita

Blue Flag 2016
Eind maart dit jaar. Het voor- en najaar heeft mijn voorkeur om op het strand van Kapsali te zijn. Lekker wandelen daarna uitgebreid lunchen en ondertussen genieten van de voorjaarszon. Er zijn dan erg weinig mensen maar wel veel stenen. Voor de toeristen wordt het strand elk jaar schoongeveegd anders krijg je natuurlijk geen Blue Flag

.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.