Persoonlijke Ontwikkeling

 

Persoonlijke Ontwikkeling op een Grieks eiland in het najaar. Een spirituele reis van Ineke Hilhorst.

“De kracht van Ineke is haar geweldige mix van analytisch vermogen, empathie en zich kwetsbaar opstellen. De rol van coach vervaagt, ze is één van ons maar vergis je niet, ondertussen weet ze je iedere keer tot inzichten te brengen waar je wat aan hebt. Het is onvoorstelbaar wat er in een week kan gebeuren. Ik sta veel meer in mijn kracht, weet wat ik wil en weet waar ik gelukkig van word. Ik ga meteen aan de slag met alle inzichten want ik stroom, heb veel energie en ben in balans. Ik voel me vervuld. Ik ben Ineke enorm dankbaar dat zij dit mogelijk heeft gemaakt want binnen een week herboren worden kan toch aangemerkt worden als een klein wonder.”

Benieuwd naar meer ervaringen van deelnemers? Lees hier verder.

Deelnemen aan deze Speciale Vakantie in 2016 kan van 30 september tot 7 oktober. Op eengriekseiland.nl vind je het uitgebreide programma. De prijs is vanaf 1.495,00 euro en is exclusief reiskosten.
Wil je een paar dagen eerder komen of langer verblijven dan is dat natuurlijk mogelijk. Laat het ons gerust weten.

Albert&Anita

kort verslag 2015

 

Persoonlijke Ontwikkeling, een spirituele reis

Ochtendwandeling

Share
Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.