Wandelen en Onthaasten

 

Hoe is dat om in de herfst op een Grieks eilandje? Stil. Voor degene die rust zoeken, ideaal. Perfect eigenlijk. Op Kythira wonen ca 3000 mensen verspreid over het hele eiland. In de herfst kom je (bijna) niemand tegen, behalve op een feestdag, dan stroomt iedereen naar buiten om tezamen dat ene moment te vieren. Daarna is het weer rustig. De zon schijnt vaak en het is nog altijd lekker warm. Er kan regen vallen. Het kan een dag loeihard waaien.

Wat doe je in de herfst op een Grieks eilandje? Niets. En daardoor wellicht heel veel. Eindelijk eens dat boek lezen, of schrijven. Muziek luisteren tot je erbij neervalt. Filmpjes kijken. Korte of lange wandelingen maken, als de benen dat kunnen. Lekker eten in een van de het-hele-jaar-door-open-restaurantjes. De menukaart zal klein zijn, wel zo makkelijk.

Waarom Kythira? Omdat wij in de periode van half november tot half december een heerlijke aanbieding hebben in een van onze comfortabele appartementen. Wandelen en Onthaasten is ons voorstel.  Vraag naar de mogelijkheden en met plezier maken wij een ReisVoorstel op maat voor je.

Albert&Anita

*A home from home to melt a heart of stone (from Verity, Autumn 2016 @Zoover) 

 

Wandelen en Onthaasten

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.