Wandeling rond Aroniadika

 

Een wandeling rond Aroniadika, Pitsinades, Aloizianika en Frilingianika gaat nog leuker worden. Afgelopen week is het team van Kythera Hiking gestart met het ‘schoonmaken’  van de laatste overwoekerde oude ezelspaden ‘monopathia’ in en rond deze dorpjes. Iedereen die wel eens bij ons heeft gelogeerd, en een van de door ons beschikbaar gestelde wandelingen maakt, weet dat er diverse paden al op elkaar aansluiten. Voor de compleet overgroeide paden is degelijk hakwerk nodig. Na jaren van voorbereiding heeft Albert dit voorjaar samen met Fivos van Kythera Hiking de definitieve route uitgezet. Heel toevallig diende zich er ook een sponsor aan, een ware Aroniadika liefhebber, en dit maakt het makkelijker om mensen in te huren om de onbegaanbare paden vrij te maken van de dichte bebossing.

 

Wandeling rond Aroniadika
Diverse oude paden, in onze omgeving, zijn al goed te bewandelen. Elk voor-en najaar gaat Albert er met de bosmaaier langs, het struikgewas een beetje in toom houden, dát is het eenvoudige schoonmaakwerk.

 

Wanneer het pad klaar is valt niet precies te zeggen maar het gaat nu wel heel erg snel. Wie weet lukt dit al in het voorjaar van 2017!

Anita

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.