In de olijfpers

Olijf-pluk-weken Kythira

 

Toen was het eindelijk zover: vers geperste olijfolie proeven in de olijfpers!

 

In de olijfpers

 

Na vier zonnige dagen plukken togen we vol trots met een aanhanger olijven naar de pers. En wat een kanjers, de olijven én de plukkers, de topscore van 2019 is verbroken! Fantastisch gedaan. In 2019 was het ook de laatste keer dat we z’n allen in de olijfpers waren want 2020 en 2021 waren uitgevallen vanwege…corona. Niet voor niets waren we dus extra blij met de smaakvolle sensatie van ter plekke verse olijfolie proeven.

 

In de olijfpers

 

Wij maken ons op voor olijf-pluk-week 2! Volgende week meer olijven nieuws.

Albert&Anita

 

2 gedachten over “In de olijfpers

  1. Lieve Anita en Albert, wat heb ik genoten van de week bij jullie. Heerlijk ontbijten, naar de olijfgaard, plukken,lunchen, zingen in de gaard en ’s avonds verrukkelijk gezond en lekker gegeten en (veel) wijn gedronken. Mooie gesprekken gehad, leuke medeplukkers ontmoet en heel veel gelachen. Ik ben helemaal opgeladen voor de winter.
    Dank voor dit alles xx Marja

    1. Lieve Marja, dank je wel en wat was het fijn om jou zo te zien genieten van elk moment. Het nagenieten is begonnen voor je met elke dag een beetje Kytheriaanse olijfolie. We wensen je een mooie winter en wellicht tot in 2023, lieve groetjes Albert&Anita

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.