De zomer gaat door

 

De zon is verzengend heet, de krekels tjirpen nog immer hun vrolijke zomerliedjes en… de zomer gaat door.

En ná de zomer gaan wij ook ´gewoon´door. Vanaf twee oktober begint de week Persoonlijke Ontwikkeling en vanaf 22 oktober gaan de Olijf-Pluk-Weken van start. Voor beide Speciale Vakantie Weken geldt kleine groepjes. En de meeste activiteiten zijn buiten. Gedurende de week Persoonlijke Ontwikkeling wordt gewandeld, buiten ontbeten en voor de workshops wordt er altijd veel gebruik gemaakt van de terrassen en de tuin. De olijf-pluk-weken spreken voor zich, lijkt me.

 

                      NEEM HIER DIRECT CONTACT MET ONS OP VOOR EEN HEERLIJKE NAJAARSVAKANTIE 

 

 

Guesthouse Kythira

GUESTHOUSE

 

 

De afgelopen zomermaanden werden gedomineerd door Griekse toeristen. En dat waren er veel. Ik heb het zelden zo druk gezien op de stranden en bij de restaurants. Er werden zelfs extra veerboten ingezet omdat de meeste Grieken in hun eigen auto komen. Dozen vol met  tijmhoning en paksimadi gingen mee terug naar huis. Naar Athene of Thessaloniki of Patras. Er zijn bedrijfjes op het eiland die een betere zomerseizoen hebben gedraaid tov bijvoorbeeld vorig jaar. Raar maar waar.

Kythira is nog altijd coronavirus vrij. De gemeente heeft onlangs zelfs een campagne gelanceerd met de titel: Stay Safe – Visit Kythira!

Heb je al zin om te komen? Is dat niet een voortreffelijk idee? Nazomeren op Kythira, met veel zon, een opgewarmde zee om heerlijk lang in te kunnen dobberen en genieten van de lekkere Griekse keuken.

Voor Nederlanders die af willen reizen naar Griekenland, is een verplichte negatieve corona test vanaf 1 september niet meer nodig. En voor België, zoals het nu lijkt, wordt deze tes maatregel na 19 september stopgezet. Een stuk minder gedoe, al kan ik een test net voor vertrek best aanraden.

Heb je nog vragen? Stel ze gerust.

Tot ziens, tot op Kythira,

Anita

Column Persoonlijke Ontwikkeling 2019

Column Olijf-Pluk-Weken 2019 

 

GUESTHOUSE KYTHIRA

GUESTHOUSE

 

 

Share
Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Eén reactie

  1. Sinds 8 september geeft Nederland code oranje aan alle Griekse eilanden. Ook aan Kythira. Belachelijk. Er is geen corona en niet geweest ook. Code geel geldt voor Athene en de Peloponessos. De binnenlandse vluchten en de veerboten tussen de eilanden blijven natuurlijk gewoon doorgaan. Laat je niet weerhouden om in het najaar te kunnen genieten van het echte vakantie- en eilandgevoel op Kythira. Het is hier veilig en heel ontspannen. Omdat je via Athene reist hoef je niet in quarantaine. Heb je vragen, mail gerust. Anita

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.