Iets voor jou?

 

Iets voor jou?

Wandelen, mindfulness, persoonlijke ontwikkeling, olijven plukken, een mozaiek workshop, yoga of je geadopteerde kat bezoeken?

Hele speciale vakanties op een Grieks eiland.

Hou je meer van zon, zee en strand? Van juni tot september is het Kythira het perfecte Griekse eiland. Pittoreske baaitjes en schone stranden, zonder of met zonnebedjes. En je kunt je hele vakantie wel vullen door elke dag een ander strandje te bezoeken.

 

Iets voor jou?
Wandelen, fotograferen en een duik in zee. Het is winter en we zijn helemaal alleen op het strand van Melidoni.

 

Elk seizoen heeft zo een eigen sfeer en trekt ook andere eilandgasten aan. Dat maakt ons werk zo ontzettend leuk. En Kythira uniek. Overigens kun je het hele jaar wel wandelen, in de zinderende zomerhitte in de vroege ochtenduren of laat in de middag, en yoga beoefenen. Voor wandelen op Kythira plan je je eigen dagindeling en routes. En voor yoga kun je prive les krijgen of je volgt de dagelijkse yoga klas. Dat laatste is sinds een paar jaar een van mijn winter pleziertjes. Niet dagelijks maar wel 2 a 3x in de week.

 

Iets voor jou?
Meer en meer wandelpaden worden geopend met duidelijke bewegwijzering en informatie over de route. Met dank aan Kythera Hiking.

 

Overweeg je om eens op Kythira te verblijven in de winter? December is echt een geweldig mooie zonnige maand. Een weekje raad ik je af, om teleurstelling qua weer te voorkomen. Het kan best drie dagen lang ontstuimig zijn. Het vroege voorjaar vanaf half februari is ook een geweldige periode maar wederom: niet te kort verblijven.

Iets voor jou? Kythira? Laat je inspireren op ‘een Grieks eiland’.

Wil je eens mee doen met een Speciale Vakantie? Klik dan hier en je leest er alles over.  

Griekse groet,

Anita

 

Iets voor jou?
Lekker slenteren door het hoofdstadje op Kythira. In december.

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.