Verse olijfolie

 

Oei, oei wat smaakt dat toch lekker, super verse olijfolie. Dit jaar is de smaak zacht en vol. Stukje brood, samen met wat zeezout en gedroogde oregano, al zijn de laatste twee met kakelverse olijfolie overbodig, en je blijft dooreten. Wat een mooie en fijne produkten van Kythira. Binnenkort een verslag en foto’s van de bijzondere olijf-pluk-weken 2016. Dat liep allemaal wat anders dan ‘normaal’.

Anita

de olijf-pluk-weken op Kythira, verse olijfolie
Vers van de pers
Olijven plukken in Griekenland, Kythira
Met z’n allen olijfolie proeven in de olijfpers. Die geweldig groene kleur houdt een paar weken stand om daarna te vervagen en/of helder te worden.

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.