Griekenland: 365 dagen per jaar

 

Griekenland: 365 dagen per jaar een super vakantieland. Wist je dat Grieken van wintersport houden? Wellicht heb je nog nooit een Griek voorbij zien skiën in Oostenrijk, Italie of Frankrijk? Dat kan kloppen, want ze blijven in eigen land voor de wintersport. Er zijn hoge bergen genoeg. Met sneeuw. En georganiseerde ski-oorden. Ontdek het zelf. Op Kythira weten we al veel langer dat niet alleen de zomermaanden maar ook het voor- en najaar perfecte vakantie maanden zijn. Niet te warm, goed voor activiteiten en heel veel zon. Daar wordt een mens blij van.

Hoe ziet Griekenland er 365 dagen per jaar uit? Klik hier voor de nieuwste video van dik drie minuten van de Griekse Nationale Toerime Organisatie (GNTO)

Wil je zelf eenst ‘testen’ hoe het najaar is op Kythira? We hebben nog een aantal plekjes beschikbaar. Bekijk hier snel de mogelijkheden.

Wie weet tot snel! Ik ga nog even zwemmen in ‘the big blue’.

Anita

NB: de  olijf-pluk-weken 2017, jaarlijks in november, zijn helemaal volgeboekt. Een voorboeking voor 2018 kun je al wel maken, stuur dan een mailtje aan mij: anita@eengriekseiland.nl

Griekenland: 365 dagen per jaar

In het najaar heb je het hele strand voor jezelf

 

Share
Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.