Paasvakantie

 

Zin in een paasvakantie op Kythira? Dan val je dit jaar met je neus in de boter. Het Griekse Pasen valt in 2017 eveneens op zondag 16 april. Kom een lang weekend genieten van de Griekse paassfeer of kom een paar dagen eerder om de Grote Week, megali efdomada, mee te maken. Het is een week vol traditie’s oa door de processie’s in de vele dorpen. In de taverne’s zijn super lekkere,  en vanwege het vasten, andere gerechtjes te bestellen, vooral veel inkt(vis). Dan de vele Grieken die op familiebezoek gaan, overvolle dorpen en eilanden, zo ook Kythira. Het hoogtepunt is zondag, dan is er een uitgebreide paaslunch met vers geroosterd lam of geit en dans en muziek.

 

Paasvakantie Kythira
Lekker eten met z’n allen.

 

Lees hier alles over de Speciale Vakantie en het door ons voorgestelde programma. Hier hoef je niet aan mee te doen. Misschien heb je juist behoefte om een paasvakantie  te vieren op je eigen manier en dat kan bij uitstek  op een heel mooi Grieks eilandje. Kythira dus. ‘Ontsnappen’ aan de drukte gaat hier heel gemakkelijk zonder het idee te hebben dat je van alles ‘mist’. De bloeiende natuur en de heldere voorjaarskleuren zorgen op natuurlijke wijze voor het perfecte decor. Mail gerust en vertel ons je wensen.

Wie weet tot ziens op Kythira.

Albert&Anita

*2016 

*2015

 

Paasvakantie Kythira
Idyllische olijfboomgaarden zijn er in overvloed op Kythira. Al ga je alleen op pad, of met je partner, verdwalen kun je gewoon niet. Geniet vooral van de zalige rust en de natuur. De brem(geel) bloeit overvloedig in het voorjaar en dat ruikt zalig.

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.