Pilates op Kythira

 

Een week Pilates op Kythira.

‘Loslaten, hertrainen en opbouwen’ aldus pilates trainer Alex Mavrocordatos van orthoPilates. Een gepassioneerd en ervaren trainer die al vele jaren op Kythira komt. Er zelfs een paar maanden per jaar woont, in zijn vakantiehuis in het groene noorden, in Ortholitos.

 

Pilates op Kythira

Alex aan het werk in zijn studio in Londen

 

Op een dag kwamen wij hem tegen, op Kythira, bij een borrel van een gezamenlijke kennis. Het klikte. Hij had een plan, wij het organisatie talent. Het vinden van de juiste week was nog het meest complex.

Deze unieke week Pilates op Kythira gaat verder dan een ochtend- en een avondsessie. Alex signaleert in zijn dagelijkse praktijk veel mensen met rugklachten. Soms een serieus probleem. Om die reden werkt hij samen met een geregistreerd osteopaat. Hoe kan jouw rugklacht met de juiste diagnose en oefening(en) verbeteren of zelfs verdwijnen? Dat is zijn missie. Samen met osteopaat Jessica Ovett. Zij komt speciaal naar Kythira voor deze unieke Pilates Retreat in het voorjaar van 2018. Op Kythira vind je de rust en ruimte om volop aandacht te geven aan de pilates oefeningen. Even weg uit je dagelijkse ritme en ondertussen genieten van het sprankelende voorjaar op een Grieks eiland. Een weldaad voor innerlijk en uiterlijk. Kom je?

 

Pilates op Kythira

Alex en Jessica in de praktijk van Jessica

 

Heb je zin in een week Pilates op Kythira? Lees hier verder voor het volledige programma en hoe je je kunt aanmelden. Mocht je nog vragen hebben schroom niet en mail gerust naar anita@eengriekseiland.nl.

Anita

Goed om te weten: *deel je een appartement dan betaal je minder *kleine groep van max 8 personen *Engels is de voertaal en Alex spreekt ook Grieks *ervaring met pilates is niet verplicht

Share
Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.