Kythera Mon Amour

 

Begin augustus waren we uitgenodigd door James Prineas om zijn film ‘Kythera Mon Amour’ te komen bekijken in de binnentuin van de openbare bibliotheek in Kato Livadi. Het zat bommetje vol met nieuwsgierige Grieken, Australische-Grieken en zelfs een aantal acteurs waren aanwezig. De enige echte acteur is hoofdrolspeler George. Ieder ander die je ziet in deze trailer, het wachten is nog op de laatste versie van de film, is een eilander. Dat maakt het voor ons zo leuk om naar te kijken en de beelden zo herkenbaar. Is dat voor een buitenstaander anders? zo vraag ik me af. Laat het me gerust weten.

Klik hier voor de trailer van bijna vier minuten.

Op dag vóór de premiere was James nog scènes aan het filmen. Tijdens de filmavond was hij de film nog aan het editen. Dat is James ten voeten uit en hij wordt er niet warm of koud van. Net zoals het idee van de film, Kythera Mon Amour, dat pas een jaar geleden ontsproot uit zijn brein toen hij in het vliegtuig op weg was naar Kythira. Tijdens de filmavond kon men vragen stellen en die kwamen er, over het bizarre liefdesverhaal, een open einde…Kortom er missen nog belangrijke momenten en we wachten op de enige juiste versie. Al merk je daar in deze leuke trailer niets van.

Veel plezier!

Anita

 

Kythera Mon Amour, Astikon Potamos Kythira
Na de premiere in de bibliotheek kwamen er nog twee voorstellingen. Oa in muziek-cafe Astikon in Potamos. (foto James Prineas)

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.