Blog van een Grieks eiland

Een jaar geleden begon ik met het herschrijven van ons blog. Het oude weblog was immers ingeruild voor een nieuw blog. En het is klaar! Schrijf- en stijlfouten zijn gecorrigeerd, er zijn vast nog wel een paar te vinden voor de liefhebber, en ik heb het opnieuw ingedeeld. Je begrijpt dat ik veel van onze avonturen heb herbeleefd en ondertussen onzettend genoten, ook van al jullie reacties. Stoppen met schrijven kan ik al lang niet meer want ik vind het veel te leuk. Was een blog in 2007, ons allereerste bericht, nog een nieuw fenomeen zijn er nu legio twintigers en dertigers  die niets anders meer doen dan bloggen. Hun brood er zelfs (deels) mee verdienen.

Wat was er mis met het oude weblog? Niets maar de basis was wel verouderd. Het is nu allemaal opgehipt, de foto’s komen mooier uit, er zijn uitbreidingsmogelijkheden en vele  toepassingen voor social media . De zoekfunctie vind ik zelf al reuze handig. Wil ik weten wanneer we al het houtwerk hebben geverfd dan vul ik ‘verven’ in en zie ik in het bericht van januari 2014 dat we toen die grote klus hebben geklaard. Dat we nu al weer aan het verven zijn met een aantal kozijnen, ja dat is flink balen, wijt ik grotendeels aan de zon en de zoute zeelucht. Met name de zuidzijde heeft het zwaar te verduren. Te veel zon?

Lang heb ik getwijfeld over het menu onderdeel de Griekse crisis. Ik heb het toegevoegd omdat dit een nogal aanwezig deel is van ons leven op een Grieks eiland. Het eerste artikel van mijn hand verscheen al in 2010,  en de Griekse crisis is nog lang niet opgelost. Mijn laatste zin zal hier nog niet over geschreven zijn.

Zin in een Grieks eiland? Veel lees- en kijkplezier of nog leuker kom naar Kythira!

Anita

DSC02364 (800x450)

 

 

 

 

 

 

10 gedachten over “Blog van een Grieks eiland

  1. ga vooral door met schrijven.
    Henk en ik vinden het altijd leuk om jullie te blijven volgen en te lezen wat er gebeurd op jullie eiland

  2. Iedere ochtend, ook in de weekends, met een verse espresso binnen handbereik en het binnenvallende licht op tafel, klik ik jullie blog aan. Ik ben dan gelijk terug op Kythira. Dus alsjeblieft: doorgaan!!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.