Licht en Ruimte

 

Een van mijn favoriete Griekse blogs is van The Greek Vibe. Het is super vlot geschreven, in het Engels, en de artikelen hebben echt allemaal mijn interesse. Over reizen in Griekenland, de cultuur, de geschiedenis, eten en drinken, de mythes en mooie muziek en nog veel meer. De maandelijkse nieuwsbrief weet mij altijd weer te prikkelen en de schrijfstijl van Maria van The Greek Vibe is jaloersmakend.

Ik kwam haar naam ook al eens tegen in ons gevecht tegen de windmolens op Kythira in het artikel Wind Farm Overkill to End Greece Tourism.  En nog in diverse andere publicaties. Eind vorig jaar, na het lezen van een haar inspirerende blog artikelen had ik nog een vraagje. Ik ben helemaal niet iemand die dan meteen een bericht gaat sturen maar dat deed ik wel bij The Greek Vibe. Het is ook zo uitnodigend. Prompt kreeg ik per mail een leuke reactie terug.

Na een aantal mailwisselingen ontdekte ik dat ze zelfs nog een band met Kythira heeft, via de vrouw van haar broer. En zo gebeurde het en staan we nu in haar februari nieuwsbrief. Twee onrustige romantische Nederlanders die hun plekje Licht en Ruimte vonden op het verre Kythira...lees het hele artikel Light and Space on Kythira and the Figth to Stop Wind Farm Madness. We zijn nu onderdeel van haar serie Touched by Greece.

Veel lees plezier over ons leven én keuze voor Kythira in een notendop, maar vooral ook veel lees/luister en kijkplezier met The Greek Vibe!

Albert&Anita

 

Januari 2022

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.