Voorjaar 2021

De Stilte blijft…..nog even!
van Rian Coumou,
februari 2021, Middelburg 
 
Wat hebben we er een zin in! Eigenlijk kunnen we niet wachten om weer naar Kythera te gaan voor de Stiltewandelingen. In het voorjaar 2021 staan de weken gepland. De laatste weken word ik vaak gebeld: “Rian, hoe moet dat nou, wanneer kunnen we dan wel gaan?”
Het zal nog stiller dan anders zijn op Kythera deze aprilmaand. Geen voetstap te horen op de oude ezelpaden, geen gedichten die voorgelezen worden tijdens de wandelingen, geen zucht van verrukking over een adembenemend uitzicht. Het is allemaal de schuld van Corona.  Maar Corona zal niet eeuwig ons de pas afsnijden. In het najaar 2021 plannen we nieuwe Stilteweken. Wandelingen, wellicht in combinatie met olijven plukken. Mijn ervaring is dat het in het najaar nog heerlijk weer kan zijn.   
StilteWandelen en Mindfulness 2019 met Rian Coumou lijkt een eeuwigheid geleden

 

In december 2020 waren we alledrie vol goede hoop dat we in het voorjaar van 2021 weer ‘gewoon’ konden beginnen. Het hele traject van vaccineren en het onder controle krijgen van het corona virus blijkt een langere weg te zijn dan gedacht. De kracht van dit virus valt niet te onderschatten. Met alle informatie die we nu tot onze beschikking hebben en in overleg met mindfulnesstrainer en gids Rian Coumou hebben we besloten de ‘StilteWandelingen en Mindfulness’ en de week Natuur en Cultuur door te schuiven naar het najaar.

Al zijn de vaccinatie’s op Kythira gestart het proces gaat langzamer dan verwacht. Veilig reizen en een veilig verblijf voor jou staan bovenaan ons lijstje.

We wensen je veel gezondheid toe en vooral veel ‘Fos ke Choros‘, veel ‘Licht en Ruimte’.

Tot op Kythira!

Rian, Albert en Anita

 

Wat hebben we er een zin in!

 

 

 

Eén gedachte over “Voorjaar 2021

  1. OP DINSDAG 10 MAART HEEFT DE GRIEKSE MINISTER VAN TOERISME AANGEKONDIGD DAT VANAF 14 MEI HET TOERISTEN SEIZOEN VAN START GAAT. IN DIT ARTIKEL LEES JE ALLES WAT JE WILT WETEN. EN WAT ER NU BEKEND IS. WORDT SNEL VERVOLGD! WE HOUDEN JE OP DE HOOGTE, ALBERT&ANITA

    https://www.greece-is.com/news/holidays-greece-will-look-like-summer/?utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=summer_dreaming_clean_monday_cooking_and_how_to_vaccinate_an_island&utm_term=2021-03-13

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.