Rian’s Jubileum Week

 

ΗιεπερδεπιεπΗοερα! In 2023 komt Rian voor de tiende keer naar Kythira voor de Speciale Vakantie Week StilteWandelen met Mindfulness. Met direct aansluitend Rian’s Jubileum Week.

 

StilteWandelen en Mindfulness

Op Kythira zijn is altijd speciaal maar als je besluit om te komen StilteWandelen in combinatie met mindfulness dan is het een zeer gelukkig ‘huwelijk’. Dat blijkt wel uit het succes van de afgelopen jaren. Het is namelijk de ultieme eiland ervaring op Kythira, je hoeft er alleen maar te zijn en bezig te zijn met het moment. Dat klinkt eenvoudig. Of toch niet? Kom het zelf ervaren…

Dit jaar gaat Rian nog een stapje verder. De week van 6 tot 13 juni zal gericht zijn op Mindfulness verdieping. Uiteraard met weer heerlijk veel stiltewandelingen. Zin in?

Meld je dan hier aan

 

Rian's Jubileum
Rian Coumou op Kythira

 

Rian’s Jubileum Week

Tijdens Rian’s Speciale Jubileum Week van 15 tot 22 juni begeleidt ze je langs de leukste en mooiste plekjes van het eiland. Vertelt ze de spannendste Kythira verhalen en legendes en is er elke dag een wandelingetje met heel af en toe zalige stilte momenten om te genieten van de fraaie vergezichten en unieke sfeer in de eeuwenoude dorpjes. Een week vol avontuur en vooral heel veel gezelligheid op een Grieks eiland en alles overgoten met zon, zee en strand. Deze week is ideaal voor iemand alleen, die het prettig vindt om aan een groepsreis mee te doen en Kythira zo optimaal kan beleven. Kom je meedoen?

Meld je hier aan

 

Rian's Jubileum
Hoogzomer in Platia Ammos. Met een prachtige zwembaai en een heerlijk strand waar het nooit vol is met toeristen.

 

Zomer

Ongetwijfeld gaan het warme zomerse weken worden want het is juni en de zon staat op haar hoogste punt en dat ga je zeker voelen. Een flinke fles zonnebrand, een hoed of pet, en vooral lekkere luchtige kleding en sportieve stappers zijn de handigste basisbenodigdheden. Een rugzakje waar minimaal ruimte is voor een literfles water en wat te happen is beslist geen overbodige luxe.

Wil je een plekje reserveren voor één van deze twee weken? Of wil je eerst meer informatie? Neem dan gerust contact met mij op anita@eengriekseiland.nl.  Meer inhoudelijke informatie over de weken, de prijzen en de reismogelijkheden lees je hier

Een hele fijne lente!

Anita

*Hartje Zomer 2022 met heerlijk veel foto’s van Kythira 

**Lees en kijk hier voor de eerste keer StilteWandelen en Mindfulness in 2012, toen nog in maart!

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.