Ann Cleeves

 

Tot een paar weken geleden hadden wij nog nooit van Ann Cleeves gehoord. Een bekende Engelse schrijfster. Diverse boeken van haar zijn verfilmd waaronder Vera, detective Vera Stanhope. Een Belgische buurvrouw is er dol op. Inmiddels hebben wij persoonlijk kennis gemaakt met Ann Cleeves. Ze logeerde met haar man Tim, fervent vogelaar, een dikke week in het guesthouse. Haar nieuwste boek The Moth Catcher had ze speciaal voor ons meegenomen. Heerlijk want ik ben dol op lezen en op Engelse detectives. Als kind heb ik alle boeken van Agatha Christie verslonden, ik heb ze allemaal gelezen en sommige wel twee keer. Nu heb ik het perfecte alternatief: Ann Cleeves. Haar boek was super spannend.

 

Ann Cleeves
Gesigneerd en al!

 

De leukste ervaringen als guesthouse eigenaren zijn en blijven al die verschillende mensen van over de hele wereld die we ontmoeten. Daarvoor hoef je niet beroemd of bekend te zijn, ieder brengt zijn eigen persoonlijkheid met zich mee. Het komt vaak genoeg voor dat we gasten alleen zien als ze komen en als ze gaan. Anderen komen elke dag hun avonturen vertellen of hebben duizend-en-een vragen over het eiland of over ons. Het is beslist afwisselend en nooit saai en wij zijn altijd omringd met vrolijke vakantie vierende mensen.

Dit jaar zijn er opvallend meer Engelse gasten. Wat wij opmaken uit hun reacties komt het merendeel vanwege het geweldige artikel in The Guardian ‘Is Kythira the perfect Greek island?’ Vorig jaar zomer stond het artikel online en meteen kwamen de boekingen op gang. Al die mensen komen nu, nou ja al vanaf het voorjaar en dat gaat door tot in oktober. Engelsen houden er van op tijd te reserveren. Worden wij ook blij van.

Anita

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.