Mindfulness en StilteWandelingen

 

De eerste week mindfulness en stiltewandelingen 2023 zit er op. En het was weer een groot succes. De eerste keer in 10 jaar dat er sprake was van een verdiepingsweek mindfulness. Dat is zo goed bevallen dat diverse deelnemers meteen weer hebben geboekt voor 2024.

Volgend jaar zijn de Mindfulness en StilteWandelWeken zoals gebruikelijk vanaf half mei. De warme juni maand en de brandende zon waren intens. Terwijl het niet eens heel heet was maar wél om te wandelen. Er was nauwelijks wind en de prikkende vliegen en hangende spinnen op de diverse wandelpaden zorgden voor enig ongemak, wel even een dingetje in juni.

In principe beginnen we in 2024 vanaf 13 mei tot 20 mei en van 23 mei tot 30 mei. Mocht je geïnteresseerd zijn om eens mee te doen, laat het ons gerust weten dan kunnen we een plekje voor je reserveren. Dat kan hier…

 

Mindfulness en StilteWandelingen
Rian in haar geliefde Karavas. Daar heeft ze zelf nog eens een paar jaar gewoond.

 

En ja, je leest het goed: 10 jaar Mindfulness en StilteWandelingen op Kythira. De geweldig leuke samenwerking met Rian en alle enthousiaste en inspirerende deelnemers die bij ons logeren zorgen elke keer weer voor extra warmte en kleur aan de dag. Dus we gaan nog wel even door.

Binnenkort een sfeer filmpje van de StilteWandelingen op Kythira, gemaakt door de deelnemers van 2023. Hou de blog in de gaten….

Zonnige groetjes, Anita

 

Mindfulness en StilteWandelingen
Een stilleven met leven. Gemaakt door een van de deelnemers. Wie zal er op deze fresco staan? De vrijheidsstrijder Kolokotronis of een dappere Koroneas (typische familienaam in het dorp Karavas) Ik zal dat toch eens gaan uitvissen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.