Een andere vakantie

 

Een andere vakantie, olijven plukken op Kythira
Albert in de olijfboomgaard op 28 november 2017

 

Hou je van Griekse tradities? Hou je van de natuur? Zou je Griekenland eens willen bezoeken buiten de populaire vakantiemaanden om? Hou je van olijven en olijfolie?

Als je alle vragen met ja kunt beantwoorden dan zou een Olijf-Pluk-Week op Kythira jou wel eens op het lijf geschreven kunnen zijn.

November as mogen we weer: olijven plukken. Een andere vakantie op een Grieks eiland mét gelijkgestemden. Aangezien we maar een klein guesthouse hebben, plukken we ook in kleine groepjes van max 5-8 personen. In een week zijn er vier plukdagen. Zo blijft er voldoende tijd over voor jezelf én om Kythira te (her)ontdekken.

Meer informatie over de olijf-pluk-weken, jaarlijks in november op Kythira, lees je hier.  Kijk ook eens bij de ReisVoorstellen. Voor de laatste week hebben we als extra mogelijkheid om jouw Olijf-Pluk-Week met een paar dagen te verlengen. Of om nog meer olijven te plukken of om Kythira verder te verkennen.

Het weer is altijd goed. Zonnig en droog en met diverse laagjes kleding ben je zo aangepast aan de weersomstandigheden. Op regendagen plukken we niet maar in al die jaren (sinds 2009) is dat 2x voorgekomen.

Heb je nog vragen mail ons gerust. We zien je graag op Kythira!

Albert&Anita

lees hier het Olijf-Pluk-Verslagje van 2017

 

Een andere vakantie, olijven plukken op Kythira
November 2017. Ik (midden) mocht ook nog een dagje mee met de ervaren olijven plukkers, Jenny, Henk en Christina.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.