Renovatie project Aroniadika, vervolg

JULI 2018

Een jaar later….

 

Aroniadika Kythira

 

Het is half juli 2018 en ‘de winkel’ in Aroniadika is klaar. We hebben al even een kijkje binnen genomen waar twee jongelui achter een hele grote tafel zaten. Op tafel lagen heel veel bouwtekeningen en alles doet vermoeden dat ‘de winkel’ een kantoor is. Ja dat klopt, zo wordt ons verteld.

Van buiten en van binnen ziet het er schitterend uit. De kleuren gaan goed samen met het kafenion van Grigorakis. Het centrum van Kythira fleurt er van op. Ben je op Kythira dan kun je het niet missen want het ligt aan de ‘hoofdweg’ richting Noord en richting Zuid.

Mocht er meer nieuws komen over renovatie projecten in ons dorp dan hou ik je op de hoogte.

Anita

 

JUNI 2017

 

Renovatie project Aroniadika, vervolg

 

Eind juni 2017.

In het voorjaar van 2017 is het gaan vlotten met het renovatie project Aroniadika. Een geheel nieuw dak en deels nieuwe muren die, zoals je kunt zien op de foto, al helemaal klaar zijn. De kleur van de muren past perfect in de omgeving en we kijken uit naar de volgende fase: deuren en ramen. De binnenkant van het pand ziet er al net zo mooi uit als de buitenkant, er is veel aandacht voor de details. Volgens opzichter Jiannis zal het over een maand klaar zijn, zo’n beetje eind juli.  Wat denk jij gaat dit lukken?

Wordt vervolgd.

Anita

*de start, oktober 2016

 

Renovatie project Aroniadika, vervolg
In april was er een romantische bouwvakker aan het werk…

 

 

 

2 gedachten over “Renovatie project Aroniadika, vervolg

  1. Hoi Sjanne, nee dit is bij ons in het dorp. De planning is dat daar ca 15 huisje worden opgeknapt. Dat is het project van een Griek, dus niet van ons. Wij hebben net wel een ander huisje gerenoveerd, binnenkort het verslag. Ons eerste Griekse huisje hebben we in 2009 verkocht en kun je terugvinden onder BouwProjecten. groetjes Anita

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.